Víte jak se z kakaovníku stane čokoládová pralinka?
Cesta od kakaového bobu až po nejoblíbenější pochutinu dnešní doby. Kolik toho po cestě musí projít než se dostane do finální podoby? V jaké zemi se ročně sní nejvíce čokolády a odkud kakao vlastně pochází? To a mnohé další se dozvíte na tomto jedinečném kurzu. Naučíte se, jak se správně pracuje s čokoládou, dozvíte se, jak probíhá celý proces přípravy až k finálnímu zdobení. Sami si budete moci vyrobit originální kousky různými technikami a při tom všem nebude chybět ani ochutnávka vysoce kvalitní čokolády zajímavých a netradičních chutí. Všechno potřebné Vám dodáme a postaráme se, aby nic na místě nechybělo. Na Vás tak jen zbývá dorazit a nechat se rozmazlit vůní a chutí kakaa.
Čeká vás unikátní kurz výroby čokolády, kde si pod vedením zkušené čokolatiérky vytvoříte kusy podle svého. Naučte se něco nového o nejlahodnější pochutině dnešní doby. Má to své důvody, proč je čokoláda nejoblíbenější sladkostí, kakao výrazně zlepšuje náladu. Přijďte si to vyzkoušet.
Průběh:
Během 90ti minutového kurzu se dozvíte o zajímavé informace o kakau, jeho původu a zpracování. Naučíme vás pracovat s čokoládou, správně ji temperovat a ukážeme vám různé techniky zdobení. Po celou dobu workshopu můžete neomezeně konzumovat vysoce kvalitní belgickou čokoládu. A před tím, než si své čokokousky zabalíte a odnesete domů, proběhne degustace nezvyklých příchutí světových čokolád. Kurz je vhodný jak pro jednotlivce, tak také pro rodiny s dětmi či firemní akce.
Lokalita:
Dárek obsahuje:
- pracovní pomůcky
- teoretický výklad
- materiál k výrobě a ochutnávkám
- balící materiál
Dárek neobsahuje:
Sezóna:
Počasí:
Zdravotní stav:
Rezervace:
- Doporučená doba alespoň 7 dní předem.
Poznámka:
- Kurzy vedeme i v angličtině a němčině.
Lokalita: