Skip to Content

Filtr zážitků

V jaké cenové relaci?

K jaké příležitosti?

Pro koho?

Jak byste popsali obdarovaného?

Co vám Stips může nabídnout?

  • image

    Dárkový design, který potěší

  • image

    Garance spokojenosti

  • image

    Výhodné ceny

  • image

    Nejrychlejší cesta k zážitkům

  • image

    Bezpečnost na prvním místě

  • image

    Individuální přístup

Sportovní dárek na Vánoce, k narozeninám nebo jen tak

Sportovní dárky jsou vhodná forma dárků i pro sportovce i "nesportovce". Není lepší motivace než ojedinělá příležitost. A dárky se přece neodmítají! Darujte zážitek v podobě sportovního dobrodružství a dejte svým blízkým příležitost vyzkoušet něco, k čemu by se sami nejspíše neodhodlali.

Sport a zdraví

Proč sportovat? Fyzická aktivita udržuje naše tělo v kondici. Věděli jste, že pohyb zvyšuje produkci hormonu štěstí? Bojujte sportem proti depresi i přebytečným kilům! Obojí opustí vaše tělo lépe, když se budete hýbat s radostí!

Jaké jsou druhy sportu?

Za sport by se dal považovat každý druh pohybu. Ať už jde o běhání, létání, lezení nebo třeba jízdu na koni. Sporty můžeme rozdělit také na bojové, míčové, vodní nebo třeba zimní. Podle vlastností můžeme sport rozdělit na adrenalinové či extrémní. Ať už je váš oblíbený sport jakýkoliv, nepřestávejte, dokud dělá dobře vašemu tělu i vaší duši.

Když ne teď, kdy? Když ne vy, kdo?

Chybí vám motivace, čas, místo nebo parťák? S motivací je to jako na houpačce. Až ucítíte, že nemáte totální odpor, chytněte příležitost za pačesy a šup do toho! Kdo chce, čas si najde, kdo chce, hledá důvody namísto výmluv. Sportovat můžete v posilovně, doma nebo venku. Záleží na druhu sportu a vašich preferencích. Jaké si to uděláte, takové to budete mít. Udělejte si to tak, aby vás sport bavil a byl zdrojem radosti. Jestli hledáte něco neobvyklého, zkuste via ferraty nebo trenažér surfingu.

Sportu zdar!