Skip to Content

Filtr zážitků

V jaké cenové relaci?

K jaké příležitosti?

Pro koho?

Jak byste popsali obdarovaného?

Co vám Stips může nabídnout?

  • image

    Dárkový design, který potěší

  • image

    Garance spokojenosti

  • image

    Výhodné ceny

  • image

    Nejrychlejší cesta k zážitkům

  • image

    Bezpečnost na prvním místě

  • image

    Individuální přístup

Všude zima, všude mráz

K opravdové zimě patří také pořádná nálož sněhu. A nemyslíme pouze tu, kterou musíte neustále odklízet z chodníku před domem či z příjezdové cesty. Zima znamená sněžné koulovačky, stavění sněhuláka a následné zahřátí se u rodinného krbu. Zimními sporty si můžete krátit čas v době čekání na Vánoce nebo naopak s jejich pomocí radostně skočit do nového roku. Hlavně se hýbejte, ať se z vás nestane rampouch.

Sněžná dobrodružství

Zasněžené kopce lákají snad všechny milovníky zimních sportů. Nazujte si přeskáče a zapište se do kurzu lyžování. A pokud si s klouzavými skluznicemi na obou nohou netroufáte a v létě jste mistry skateboardu, možná si více troufnete na základy snowboardingu. Pokud naopak patříte mezi sjezdaře profíky, můžete se učit "tríčky" ve snowparcích na různých překážkách a skokáncích.

Pokud vás nelákají ani lyže, ani snowboard neboli "prkno", v nabídce zůstávají rozmanité bobové a sáňkařské dráhy. Nebo popadněte to, co máte ve sklepě, a vyšlápněte si kopec sami. Vydejte se na romantickou procházku zasněženou krajinou, unavte ratolesti výšlapem do strmého a klouzavého kopce, na jehož konci bude sladká odměna: pořádná jízda zpět dolu!

Ledové království v hlavní roli

Kde je sníh, tam bývá i led. K oblíbeným zimním radovánkám patří bruslení. Vyrazit můžete na místní rybník nebo si užít pravidelně upravovanou plochu některého kluziště. Jezdit na zimních bruslích můžete jen tak pro radost a ani je nepotřebujete vlastnit - většina kluzišť mívá také vlastní půjčovnu zimních bruslí. Na zimních stadionech se také můžete zapsat na lední hokej a užít si sportování na ledě v sehraném týmu. A pokud si opravdu troufáte, můžete vyzkoušet kurzy krasobruslení. Zkrátka pro každého něco.