Skip to Content

Filtr zážitků

V jaké cenové relaci?

K jaké příležitosti?

Pro koho?

Jak byste popsali obdarovaného?

Co vám Stips může nabídnout?

  • image

    Dárkový design, který potěší

  • image

    Garance spokojenosti

  • image

    Výhodné ceny

  • image

    Nejrychlejší cesta k zážitkům

  • image

    Bezpečnost na prvním místě

  • image

    Individuální přístup

Jetpack, Flyboard a Hoverboard jako trendy outdoorové aktivity

Tradiční vodní sporty jsou již minulostí. Dnes se otevírá nová dimenze vodní zábavy s příchodem Jetpacku, Flyboardu a Hoverboardu. Tyto inovativní zařízení nabízejí adrenalinové a vzrušující outdoorové aktivity na vodní hladině. Stávají se stále populárnějšími mezi dobrodruhy, adrenalinovými nadšenci a lidmi, kteří hledají nové zážitky. V tomto článku se podíváme na to, jak tyto moderní vodní sporty mění krajinu outdoorové zábavy a jaké výhody a zážitky nabízejí.

Jetpack - Letecký zážitek:

Jetpack je zařízení, které umožňuje létat nad vodní hladinou pomocí výkonného proudového pohonu. Tato revoluční technologie vytváří opravdový pocit létání. S Jetpackem můžete stoupat do výšek, plout nad vodními plochami a prozkoumávat krajinu zcela novým způsobem. Tato zážitková aktivita přináší neuvěřitelný adrenalin, pocit svobody a možnost prozkoumávat dosud nedostupné oblasti z ptačí perspektivy.

Flyboard - Extrémní akrobacie:

Flyboard je zařízení, které kombinuje vodní trysky a speciální boty, čímž umožňuje nesení a pohyb nad vodou. Tato vodní zábava je plná adrenalinu a akrobatických triků. S Flyboardem můžete stoupat do vzduchu, skákat nad vodní hladinou, provádět obraty a potápět se do vody. Je to zábavná a interaktivní aktivita, která vyžaduje trochu tréninku, ale odměnou je nezapomenutelný zážitek plný vzdušných kousků a akčních adrenalinových okamžiků.

Hoverboard - Svoboda pohybu:

Hoverboard je zařízení podobné skateboardu nebo snowboardu, které funguje na principu vodního tlaku. S Hoverboardem se můžete pohybovat po vodě, sklouznout po hladině a zažít pocit svobody. Jeho intuitivní ovládání umožňuje snadné ovládání a rychlý přechod mezi jednotlivými pohyby.