Baristický kurz alternativní přípravy kávy pro dva
- 5
- 6 Hodnocení
- 96
- Praha, Erbenova 794/2
Káva mnoha způsoby
Chtěli byste se dozvědět jak se připravuje káva mnoha způsoby a rádi byste se naučili jak ji dělají například v Turecku či ve Vietnamu? Pozvěte svou drahou polovičku, nebo kamaráda a objevte společně jak na to. Tento kurz alternativní přípravy kávy vám dozajista poskytne veškeré informace, jak si udělat jedinečný šálek i doma bez kávovaru! Od přípravy v Moka konvičce, která je poslední dobou velmi oblíbená až po Cold Brew, která se dobře hodí na osvěžení v letních měsících, objevíte vše potřebné k tomu abyste si i Vy mohli vychutnat ucelenou a harmonickou chuť, která je Vám šitá na míru.
Na kurzu se naučíte těmto metodám přípravy:
- Aeropress
- French press
- V60
- Chemex
- Turecká káva – džezva
- Moka konvička
- Cold brew
- Phin filtr – Vitenamská káva
Rádi byste se naučili degustovat něco silnějšího? Pro ty odvážnější z vás máme v nabídce Řízenou degustaci Ginu & Tonicu
A nebo byste chtěli proniknout do tajů míchání koktejlů? Tak mrkněte zde
Průběh zážitku:
Dostavíte se na místo konání, předáte organizátorům baristického kurzu váš voucher. Profesionální barista Vám představí, co bude na programu a ukáže různé způsoby přípravy kávy. Kurz je večerní a bude se konat v 17:00 - 20:00 hod. Na závěr si sdělíte své zážitky a odejdete obohaceni a nadšeni do dalších příprav tohoto lahodného nápoje.
Lokalita:
- Praha, Erbenova 794/2
Zážitek obsahuje:
- Zážitek pro 2 osoby
- Baristický kurz na 3 hodiny
Zážitek neobsahuje:
- Dopravu na místo konání
Sezóna:
- Celoročně
Počasí:
- Nemá vliv
Diváci:
- Není možné
Lukáš Skoupilík (87936755)
Praha, Erbenova 794/2Veřejná informace
Hodnocení zážitku
-
J
Jitka
14.08.2025Lektor skvěle vysvětlil principy extrakce a rozdíly mezi metodami, jen by se hodilo víc času na individuální trénink s každým přístrojem. Prostředí kavárny je ale příjemné a inspirativní.
-
P
Pavel
15.03.2025Skvela akce pro milovniky kafe, kde si vyzkousis vsechny ty fancy metody. Navic ochutnavka fakt stoji za to.
-
J
Jakub
06.11.2024Kurz probíhá v moderní kavárně s pražírnou, kde během 3 hodin projdete základy alternativních metod přípravy – AeroPress, Chemex, V60 i french press. Naučíte se správný poměr kávy a vody, techniku zalévání, práci s mlýnkem a chuťový profil jednotlivých druhů. V ceně je veškeré vybavení, káva z čerstvě pražených zrn a drobné občerstvení.
-
M
Martin
20.06.2024Účast na baristickém kurzu byla naprosto úžasná zkušenost :) Děkuji Stips a Barstars
-
M
Martin
17.11.2023Rozhodně doporučuji všem milovníkům kávy
-
J
Jiri
07.11.2023Doporučuji tento kurz všem, kdo se chtějí naučit více o kávě a zároveň si užít zábavný a poučný zážitek.