Online kurz: Domácí kvašená zelenina
- 5
- 3 Hodnocení
- 48
- Praha 48
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Naučte se připravit domácí kvašenou zeleninu bez toho, aniž byste museli opustit svou vlastní kuchyň! Zelenina je jedna z nejdůležitějších součástí našeho jídelníčku. Fermentací dochází v zelenině ke zvyšování obsahu některých vitamínů a proto je tzv. krátce kvašená zelenina pro naše zdraví ještě prospěšnější než zelenina syrová. Krátce kvašená zelenina obsahuje bakterie prospěšné pro fungování našeho zažívání a na to se váže bezpočet dalších výhod pro naše zdraví. Fermentovaná zelenina v regálech obchodů většinou neobsahuje bakterie téměř žádné a to kvůli tepelné úpravě, která bakterie ničí. Nejlepší kvašenou zeleninu s nejvyšším obsahem zdraví prospěšných látek si připravíte ve vlastní kuchyni. Online kurz Domácí kvašená zelenina vám ukáže jak na to! Naučíte se celkem 18 technik přípravy domácí kvašené zeleniny a pomocí jejich různých variací budete umět připravit stovky originálních druhů.Průběh zážitku:
První čtyři lekce jsou teoretické. V dalších šesti praktických lekcích budeme společně nakládat zeleninu. Výuka probíhá formou videolekcí s pomocí přehledných studijních materiálů.
Lokalita:
- Praha 48
Zážitek obsahuje:
Přístup do online kurzu 4 hodiny videolekcí 4 teoretické videolekce 6 praktických lekcí 18 technik přípravy kvašené zeleninyZážitek neobsahuje:
Ingredience, nádobíSezóna:
CeloročněPočasí:
Nemá vlivHodnocení zážitku
-
Gabriela
05.11.2020díky tomuto kurzu máme doma opět skvělou zavařenou zeleninu, jako od babičky
-
Ed
17.09.2020vše v naprostém pořádku
-
Monika H
12.02.2020Krásně a jednodušše vysvětleno, jak postupovat při domácím kvašení zeleniny. Děkuji!